tiistai 3. tammikuuta 2017

Pariisissa pyörähtämässä

Nyt ollaan selvitty Pariisiin asti. Yövytty yö hotellissa ja tunnin sisään alkais lastaus seuraavaan koneeseen! 9h istumista koneessa ja oltais jo melkee Dominical. Ihan ei olla ongelmitta selvitty, mutta onneks ongelmat ei oo ollu suuria.

Helsingin puolella lento oli vähä myöhässä, mutta lunta tuli taivaalta siihe malliin, että ei ihme tämä. Pariisii selvittii kuitenki hyvin ja pienten mutkien kautta löydettii hotellillekki. Ruokapaikan etsintä oli vähän haasteellista siihen aikaa illasta: lentokentällä ei mikään ruokapaikka auki ja hotellillaki ravintolat kiinni. Onneks valmisaterioita oli tarjolla, joten iltapalaa saatiin. Ranskassa on hirveen hyvin järjestetty kaikki kuljetukset lentokentälle ja hotellille. Kaikki o ilmasta ja melko selkeesti kerrottu, jote jopa myöki löydettii oikea terminaali, portti ja muuta. Tähä pitkälle lennolle ei saatu vierekkäisii paikkoja, mutta ehkä me selviämme tästä!

Aivot vähän jäässä lyhyistä yöunista, joten ei tähän kohtaa enempää lisättävää. Me jäädää ootteleen meije lentoa täällä Pariisiin lentokentällä (jonka nimee en tähä hätää osaa kirjottaa) ja siis tää Pariisin kenttä o ISO! :)

Elli, Maikku & Ansku

                           Tässä kuva meije upeesta iltapalasta! Kyseessä kanaa ja kastiketta        intialaisittai. Muistutti maultaa kyll perus kanakastiketta! :D



Suomeen jäi niin lumiset maisemat ku lähettii kohti Ranskaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti