torstai 5. tammikuuta 2017

Ensimmäinen päivä Dominicalla


Scott's head

Meien ensimmäinen päivä Dominicalla alkaa olla ohi, ja voi apua miten nättiä täällä on!! Eilen tosiaa laskeutu kone joskus 6 jälkeen illalla ja oli jo pimeetä. Tultii pienellä potkurikoneella ja voin kertoa että kyllä muuten jännitti (pelotti). En oo siis ennen tätä reissua ollu ikinä lentokoneessa, mut tulipahan sekii nyt testattua oikee kunnolla. Kyyti meien asunnolle oli hieman, noh, jännittävä.. 😄 Täällä ajetaa toisella puolella tietä ja teki monta kertaa mieli huutaa kuskille että vaihda äkkiä puolta! Tiet on kummiskii asfalttia, mut tosi mutkikkaita ja pelkkää mäkee. Ja ku katot ikkunasta ni näkyy 100m pudotus..
Jostain tuolta vuorilta tultii yöllä alas
         
Perhe kenen luona asutaa vaikuttaa ihanalta ja meitä odottikii täällä kunnon illallinen ku saavuttii. Väsymys oli kuitenkii ihan omaa luokkaansa ja käytii nukkumaa jo tosi aikasee. Yöunia helpotti huomattavast tuuletin, meinas tulla ihan kylmäkii?? Vaikka ulkona oli yöllä vähintää +20..

Aamulla herättii aikasee ja nähtii vasta sillon kunnolla maisema mikä aukee meien ulko-ovelta, vau! Ei kyllä meinannu uskoo silmiää. Tänää kierreltii kolmistaa täällä kylässä, Soufriéressa, ja käytiikii jo Scott's headilla ja uimassa Bubble beachilla. Suomalaiselle on vähä outoa ku tuntemattomat ihmiset moikkailee kaduilla ja kyselee kuulumisia, mut siihenkii tottuu varmast tosi nopeesti.

Nyt kello on täällä 19, aurinko on jo laskennu ja ilmakii alkaa vähä viilenemää. Ei kyllä haittaa, tänää oli +30 päivällä ja vähä meinas tulla tukala olo ku käveli mäkiä ylös.. Toisaalta pitää miettiä että Suomessa -20, joten ehkä tää lämpö ei oo niin paha asia 😃 Huomista odotellessa!

Ansku


Kaunista!


Maisema meien ovelta

2 kommenttia:

  1. Tahtoisin vain tilata tämän blogin mut en osaa 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti myö tän blogin kirjottajat ollaa kaikki niin blondeja ettei osata myökää.... Mut jos joku muu osaa ni saa auttaa! 😄

      Poista