tiistai 14. helmikuuta 2017

Ihanaa ystävänpäivää rakkaat

Täällä on vielä ystävänpäivää jäljellä, joten hyvin voidaan vielä postata hyvät ystävänpäivä toivotukset! Meille tää ystävänpäivä ei oo ollu kovin erikoinen. Meistä ei kukaan taija muutenkaan juhlia ystävänpäivää hirveän paljon ees Suomessa. Anskulla oli ihan työpäivä, vaikkakin taisi olla miss Dominica ehdokas koululla käymässä. Elli ja Maikku taas viettivät ihanaa vapaapäivää (hyvin ansaittua), sillä saivat eilen tehtyä jo tämänkin päivän hommat. Iltapäivästä yritettiin kierrellä kauppoja, mutta mikä meitä vaivaa, ei meinata löytää mitään vaatekappaletta, mitä haluttais ostaa?! Mikä meissa o vikana?!? Kauniita vaatteita kuitenki myynnissä ja näin :( no ehkä me vielä osataan.

Tehtiin yhessä myös ruokaa, kasvispihvei! Okei, taikina oli vähä haasteellinen ja Maikulta saatto melkein palaa hermo, ku hää niitä paisteli, mutta maku oli kohallaan, vaikka ulkomuoto ei ollu iha master chef tasoa :D Tän jälkeen suunniteltiin erään meijen tuttavan kanssa perjantaista road trippiä, päästää näkee erilaisii nähtävyyksiä ja so on! Vähänkö odotetaan sitä innolla.



Saatiin meijen naapurin tytöltä ihana ystävänpäiväkortti! Tää tyttö on käynny vierailees meije luona muutamana päivänä ja meijen PITI tehä sille kortti, mutt unohettiin ja se toi meille ton ihanan kortin ja ny tunnetaa kamalaa syyllisyyttä. Meill oli onneks muutama pipari, mitkä lahjotettii sille, mutta meije täytyy kyll hankkia sille jotaa ihanaa!





Mutta, ihanaa ystävänpäivää kaikille teille rakkaille!! Täällä on niin ihanaa, että harvoin kerkee ees ikävöidä asioita Suomesta, mutta ystäviä ja rakkaita on kyllä jatkuvasti ikävä <3 Muistakaa pitää toisistanne huolta! Lopuks vielä upeita kuvia meistä, ettette vaan unoha meitä :D :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti